Från barn i magen till mat i magen

Gossen är nu drygt 3 veckor gammal och BVC har blivit vårt andra hem. Nu har vi i och för sig bara varit där två gånger men jag har förstått att det är så man säger. Efter en blygsam viktutveckling från 3165 till 3250 gram de första veckorna vägde Ivan idag in sig på fullt respektabla 4000 gram jämnt. Vi har skapat ett monster.

Hur kommer det sig då att gossen gått från skör fågelunge till redig pjäs på bara någon vecka? På BVC har vi lärt oss att bebisar varannan timme äter middag, tar en paus för rapande och sedan unnar sig dessert. Allt från moderns byst. Efter att noggrant kartlagt gossens matvanor kan vi konstatera att det inte handlar om någon middag med dessert varannan timme, snarare 24 timmars tapasbuffé. Han stryker runt och unnar sig ett litet snack mest hela tiden när andan faller på. Något som bevisligen gett resultat.

Det kan påpekas att undertecknad enligt uppgift såg ut som Budda i samma ålder. För er ateister så är det en snubbe som ser ut ungefär som Michelingubben gjorde när han var barn. Det kan alltså vara så att vi bevittnar de första stegen i en förvandling. Dags att plocka fram 56-plaggen och göra sig redo för att näpen bebis blir frodig bebis.

Nåväl, vi avslutar väl med en Naaaaaw-bild:

Liten gosse

Kommentera