Hem ljuva hem

Polaroid på väggen

Förr i tiden, då bloggen var levande, lät jag med jämna mellanrum omvärlden få kunskap om diverse hem- och inredningspyssel som blev verklighet i hemmet. Då min kära fru snor alla festliga inlägg till sin blogg gör jag det helt enkelt lite enkelt för mig och hänvisar er dit för inredningsdelen av mitt liv:

––> 365Outfits <––

2 Comments

  1. Tomas Gullström · 25 september, 2013 Reply

    Då jag tyvärr har ett nästan sjukligt kontroll-behov har jag strängt sagt till mig själv att jag endast ska följa EN blogg men däremot göra det ordentligt. Därför är det med viss tvekan jag nu ger mig ut på okända tassemarker och loggar in på ytterligare en blogg, alltså Jennys 365outfits. Jag kan dock konstatera att denna är mycket läsvärd, eller kanske rättare sagt sevärd då det mest tycks vara bilder. Inte vilka bilder som helst dock utan bra bilder på vackra saker. Gamla klänningar är vackra (med några få undantag) och när det gäller den inredning från ert nya hem som visas kan jag bara återupprepa vad jag tidigare skrivit, det är snyggt och stilrent. Helt i min egen smak.
    Hur det blir med min regel att endast följa EN blogg får framtiden utvisa. Men som alla vet är tiden inte en obegränsad tillgång. Kanske blir det varannan damernas framöver?

  2. Kure Kure Martin · 25 september, 2013 Reply

    Hahaha… jag gillar din principfasthet. Jag skall i fortsättningen vara restriktiv med att sprida länkar till diverse andra bloggar, självklart är målet att alla på internet bara läser Kure Kure Blogg. Kommer att göra surfandet betydligt mycket enklare.

Kommentera