Öppet arkiv

SVT har nu skapat Öppet arkiv där kreti och pleti kan frottéra sig bland såväl gamla som nya minnen från åren med SVT. Jag förstår om ni känner er vilsna och förvirrade bland alla gamla program och serier, kanske kvävs ni av tanken att försöka hitta rätt. Vad är ens ”rätt”? Hur vet man vad man vill återuppliva när man inte ens minns var man la husnycklarna tidigare idag? Är det ens något jag redan sett som jag bör se? Frågorna är många och förvirringen total varför jag här ger er en genväg till fredagsmyset i form av de allra mest välsmakande godbitarna ur konfektasken som är Öppet arkiv:
(Klicka på respektive länk för att se ljuset)

Så nära får ingen gå – ett år med Knet

Varan-TV

Spung

Rederiet

Plötsligt i Vinslöv

Nu väntar vi bara på de riktiga guldkornen som till exempel Det goda livet och Det svåra livet av Tom Alandh så kan vi plocka fram den riktigt stora popcornpåsen.

1 Comment

  1. Tomas Gullström · 15 maj, 2013 Reply

    Alla gamla pärlor bland barnprogram borde definitivt föräras en plats i Öppet arkiv. Framförallt ser jag fram emot en härlig helkväll i soffan med ”Rädda Joppe-död eller levande” samt, inte minst, ”Joelbitar”. Oj-oj vilka godbitar vi har att se fram emot.

Kommentera