Bakom varje framstående bloggare…

… står en än mer framstående bloggerska.

Nu tänker du troligen: Vaddå ”bloggare” och ”bloggerska”? Vad hände med Hen? Så typiskt manliga bloggare att skilja på män och kvinnor inom skrået!

Du har givetvis rätt. Här sitter jag tryggt bakom såväl tangentbord som datorskärm och bara slänger ur mig genusstämplade fraser av slentrian. Bidrar till samhällets förfall och kvinnans fortsatta kamp mot patriarkatets gubbslem. Helt utan självrannsakan eller klarsynthet.

Vart vill jag då komma med detta? Handlar det om självsanering bland skribenterna på Kure Kure Blogg? Vill jag ”rensa ut i ledet”  som det så vackert kallas? Nej. Jag är alldeles för egenkär för att lyfta bort mig själv från min egen blogg. Dock finns det något som jag håller än mer kär, något som inte bör kallas något utan snarare någon. Jag talar givetvis om allas vår Jenny ”@Hibiskusflickan” Widén, även känd som Kure Kure Fru.

Visst… hon är rolig och så men… är hon verkligen SÅ rolig? tänker du med all säkerhet nu. Svaret på den frågan är givetvis: Ja! Men det är inte därför jag idag väljer att lyfta hennes storhet, hon är nämligen aktuell på fler sätt än hennes överlägsna personlighet. Jag talar om hennes blogg 365outfits.se i allmänhet och denna intervju i synnerhet:

Sydsvenskan – Ida Skovmand

För er som inte orkar klicka på länken ovan kan jag berätta att det är Sydsvenskans modebloggare Ida Skovmand som intervjuat och porträtterat Jenny i ett lika ambitiöst som välskrivet blogginlägg. Läs och njut av dessa modegodisar som är som balsam för ögonen.

Gillar du vad du ser? Då kan jag tipsa om Etsy-butiken där du kan köpa dig lika snygg själv!

Ingenting för dig? Misströsta icke då butiken kommer att fyllas på med ett antal klänningar med tiden. Det finns med andra ord alltid anledning att återvända.

Kvinnor kan!

1 Comment

  1. Mor · 15 mars, 2012 Reply

    Vilket utsökt vackert modeblogginlägg! Bloggerskan har vaskat fram essen av alla fina bilder och gjort en intressant intervju som speglar Jennys spontanitet. Gratulerar till den fina avslutningen på ett års outfits.

Kommentera